Nou Any, Nova Junta a l’Ampa

¡Molt bon any a tothom! A l'AMPA comencem l’any amb molta energia i amb moltes ganes de continuar treballant per reforçar el paper de les famílies a l’escola. I ho fem amb una junta directiva renovada.


Potser alguns desconeixen que l’assemblea és l’òrgan de màxim govern de l’Ampa de l’escola i que té lloc un cop l’any. Aquí podeu accedir a la crònica que vam fer informant-vos dels temes que es van tractar a l’última que va tenir lloc el passat 13 de novembre. Una de les qüestions que es va decidir va ser la renovació de la Junta, l’òrgan de gestió de l’assemblea.

La Junta aquest curs compta amb alguns canvis entre els seus membres. Per una banda, el president durant els últims dos cursos, l’Àngel Galindo, va cedir la presidència a la Carme Pérez, que fins llavors havia sigut secretària de l’Ampa.



La presidència de l’Àngel ha destacat per la renovació informàtica de la Junta, facilitant eines i recursos per dur a terme la nostra tasca de forma més àgil. Ha sigut un fantàstic fotògraf i sobre tot ha deixat la seva empremta personal a través del FamiLyber, l’app gratuïta que va crear de zero per a l’intercanvi de llibres de text.

L’Àngel continuarà vinculat a la Junta com a Vicepresident, ajudant a la Carme en la seva tasca com a presidenta.

La Carme és tota una mare veterana del Joan XXIII. Porta 19 anys al centre i 13 vinculada a la Junta. Ha donat suport en totes les activitats impulsades per l’AMPA en els últims anys de forma molt activa. Amb un caràcter alegre i conciliador, la Carme portarà el lideratge de la Junta per tal d’integrar les famílies en la vida de l’escola. 

La secretaria l’assumeix la Virginia Seoane, una mare amb un fill a MOPI, que ha participat molt activament i amb molta il·lusió des del primer moment, revolucionant entre d’altres coses la comunicació de l’associació.



La Mercè Camòs continuarà com a tresorera i portant el pressupost amb un rigor insuperable.

Com a vocals també continuaran la Gabriela Trovero, l’ànima de la festa de l’escola, i el Pau Pèrez, com a responsable veterà de la cursa solidària de Bellvitge. En Fauzi Fates continua donant suport quan més se’l necessita i organitzant el camí ignasià.

Per últim però no menys importants, la Carla Paez i la Roser Chillon, mamàs de MOPI que estan sempre disposades a donar un cop de mà i amb gran idees. La Carla ha sigut l’organitzadora de la xocolata solidària d’aquest curs i la Roser és la responsable de tots els dissenys tan macos que hem presentat en els últims mesos i molt especialment del nou vídeo de l’Ampa, del que estem molt orgullosos.

Volem fer una menció especial a les vocals que han sortit aquest curs, la María Velázquez i la Maite Sonera, per a la seva dedicació a l’AMPA durant els anys que han estat a l’escola. Sense elles, la xocolatada o la cursa no s’haurien pogut fer.

Per últim, us volem recordar que els delegats de l’escola formen part de l’estructura de l’AMPA i per tant constitueixen un altre enllaç amb les famílies. Us animem a que hi parleu amb ells si en teniu idees, neguits o propostes perquè ens ho facin arribar i així poder formar una comunitat educativa més forta i unida.

També podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments al correu de l’Ampa ampa.joan23@fje.edu i seguir-nos al Facebook

Comentaris