L’AMPA organitza la xocolatada solidària a favor de la Marató TV3 i recapta més de 300 €uros

Amb la col·laboració de l’escola i l’empresa de menjador, F.ROCA, vam poder servir més de 300 xocolates calentes amb melindros a famílies, docents, alumnes i personal de la comunitat de Jesuïtes Bellvitge- CE Joan XXII


Per tercer any consecutiu, l’AMPA va organitzar el dijous 14 de desembre una xocolatada solidària a favor de la campanya d’enguany de la Marató de TV3 que tenia com objectiu captar fons per a la investigació de malalties infeccioses.
En total, en la tarda del dijous vam recaptar més de 300 euros gràcies a la participació de tota la comunitat educativa de l’escola. La Junta de l’AMPA ha decidit afegir els diners aconseguits de la reutilització de la roba escolar amb més de 70 €uros. Per tant, aquest any haurem passat la contribució de la comunitat educativa de l’escola en més de 400 €uros.  

Un agraïment molt especial a les mamàs que van contribuir amb el seu esforç pintant les cares al més menuts. ¡Estaven molt contents!



Per finalitzar la tarda solidària, l’AMPA va sortejar una panera de Nadal entre tots els participants. ¡Enhorabona a la guanyadora, la Cristina, mamà d’infantil!

Amb el lema “La investigació pot canviar la història”, la Marató ha volgut centrar els esforços en la investigació i poder així trobar noves eines de diagnòstic ràpid que permetin fer un tractament immediat, descobrir nous antibiòtics capaços de combatre els bacteris resistents o trobar noves vacunes. I és que les malalties infeccioses són la causes d’1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública.

I per últim, però no menys important, un agraïment molt especial a totes les mamàs i papàs que van col·laborar desinteressadament en participar d’aquesta activitat i que ens van acompanyar des de les 15h per fer-ho possible. Un “Sobre tot Gràcies” a l’Antònia, la Marta, el Jose i a la Silvia, el Javier. el Samuel i la Maria.


Comentaris