L’AMPA presenta els projectes i el balanç econòmic del curs 2016-2017 a l’Assemblea General Ordinària

El passat dilluns 13 de novembre es va celebrar l’assemblea anual de l’AMPA per presentar el balanç econòmic del curs anterior i les activitats que es van dur a terme



Al llarg del curs 2016-2017, l’AMPA Jesuïtes Bellvitge ha portat a terme prop d’una vintena de projectes que tenien com a objectiu millorar la relació de les famílies en l’entorn escolar, facilitar eines d’ajuda en la seva tasca educadora, i participar en la vida del barri, implicant-nos en projectes solidaris.

Des de la tradicional trobada de benvinguda a les famílies noves de MOPI3 fins a xerrades, tallers i conferències per a mares i pares, l’AMPA ha volgut fer costat a totes les famílies de l’escola en la seva tasca educadora.

 

L’escola Jesuïtes Bellvitge, o el Joan XXIII, és una escola que dintre de poc farà 50 anys al barri de Bellvitge i és per això que des de l’AMPA considerem important que les famílies tinguem una participació molt activa al barri. Des de la participació a les festes de Bellvitge amb un estand a la Biblioteca, fins a la mostra de pessebres i la rua de Carnestoltes.
   

També creiem en la importància d’infondre la importància de la solidaritat i respecte a l’altre i és per això que cada any organitzem la xocolatada solidària per a contribuir a la Marató de TV3 i la cursa popular del Barri que enguany va fer 22 edicions. Tots els diners recaptats van directament a causes solidàries i l’AMPA aporta les possibles despeses que s’originin i l’esforç i el temps per organitzar-ho.
 

Per últim, i no menys important, hi dediquem molts esforços en materialitzar demandes de les famílies de l’escola. Així que en el curs 2016-2017 hem pogut anunciar la posada en marxa de dos projectes relacionats amb la sostenibilitat i solidaritat: la reutilització de la roba escolar i la socialització de llibres de text i de lectura.

La junta de l’AMPA continuarà aquest curs amb forces renovades treballant per millorar la relació de les famílies de l’escola, ajudant en la tasca educadora que tenim tots els pares i mares i fent de comunicador amb el centre.


L’acta de l’assemblea està a disposició de tots els socis amb el resum de les activitats i el balanç econòmic del curs 2016-2017. Ens ho podeu demanar al nostre email o també podeu venir a visitar-nos al nostre despatx. Us hi esperem!



Comentaris