Des de l’Ampa donem la benvinguda al nou curs a totes les famílies de la comunitat de Jesuïtes Bellvitge


¡Sí! Comencem un curs nou, amb el cor trencat per deixar enrere les vacances i l’estiu però amb ganes de conèixer mestres i/o companys nous, de descobrir els nous espais renovats de l’escola, de tornar a la rutina i sobre tot de continuar avançant cap a l’Horitzó 2020.

Per a aquelles famílies noves al centre, us deixem un document que resumeix molt bé les línies bàsiques del nou model educatiu de Jesuïtes Educació i així també us familiaritzareu amb conceptes com MOPI, PIN, NEI.

A més a més, hi ha alumnes que han estrenat aules noves aquest any. Mireu mireu!




 

També volem compartir amb el link del departament d’ensenyament de la Generalitat on inclouen alguns consells per aconseguir una tornada a l’escola més fàcil. Esperem que us sigui útil.


Per una altra banda, us haureu fixat que a l’escola ja ha anunciat la Línia de Força que es treballarà aquest any. Passem de “La nostra casa és el món” a “Sobre tot gràcies. Més a les obres que a les paraules”. Al llarg d’aquest any es treballarà un gràcies sincer i profund, que no es limita a un sentiment intern sinó que mobilitza a les persones i busca el compromís.

En qualsevol cas, per a qualsevol dubte, recomanació o neguit sobre l’escola o el mètode educatiu, podeu contactar l’Ampa on estarem encantats de poder ajudar.

Mentrestant, podeu seguir la nostra activitat al bloc o al Facebook. També ens trobareu cada dijous de 17h a 18h al passadís d’infermeria al nostre petit despatx.

¡Esperem que el curs 2017_18 sigui d'allò més profitós per als vostres fills i filles!

Comentaris