Posem en marxa la iniciativa "REUTILITZEM LA ROBA ESCOLAR"




Des de l’AMPA volem informar-vos de la posada en marxa del projecte “REUTILITZEM LA ROBA ESCOLAR”, una iniciativa plantejada per les famílies i que l'AMPA impulsa gràcies a la creació d'una nova comissió de treball.

L'objectiu és aprofitar tota aquella roba escolar i esportiva de Jesuïtes Bellvitge, que està en bon estat i que ja no es fa servir.

No només volem contribuir al fet que “la tornada al col·le” sigui més amable amb les nostres butxaques, sinó que entre TOTS col·laborem en un projecte solidari. Per una banda, qui cedeix la roba escolar i per l’altra banda, el que compra a un preu simbòlic de 2 euros per cada peça. 
LA RECOLLIDA I CLASSIFICACIÓ
Per a la recollida posarem un contenidor senyalitzat a consergeria.
Estarà disponible a partir del proper dimecres 17 de maig.
La comissio procedirà a recollir i classificar la roba per talles. 
ASSIGNACIÓ
Les famílies que vulguin rebre alguna peça hauran d’emplenar un senzill formulari de sol·licitud que us arribarà per email més endavant on s'indicarà la peça de roba i talla que es sol·licita. La roba s'assignarà en estricte ordre de sol·licitud, acceptant-se un formulari per família. 
LLIURAMENT I DONATIU SOLIDARI
Contactarem amb les famílies interessades per email perquè passeu a recollir la roba demanada. En tractar-se d'un acte solidari volem donar-li un valor simbòlic de 2€ per peça.  Tots els diners recaptats  aniran destinats a un projecte solidari. 
 
ACCEPTEM
Bates escolars, dessuadores, jaquetes, malles, pantalons i samarretes.
Si us plau, la roba que doneu ha d’estar NETA, sense taques o olors.
NO ACCEPTEM
Roba descosida, trencada, descolorida o bruta.
Roba sense etiqueta de talla. 
Si teniu algun dubte, per favor contacteu amb la comissió a l'email: reutilitzar.roba.joan23@gmail.com 

Comentaris